Nya varumärken hos oss på Goopy by Spot.

Vi är stolta över att kunna erbjuda er, våra fina kunder flera (för oss) nya varumärken.

Vi arbetar för fullt för att kunna erbjuda våra kunder riktigt fina kläder ifrån flera framstående varumärken, nytt för 2018 är att vi kommer att sälja:

 

Nya-varumärken-2018

Det känns så otroligt roligt att kunna välkomna lite nya märken både för kille och tjej.
Vi kommer succesivt under kommande månaderna att få hem mycket nyheter, vi kommer kontinuerlig att lägga upp fler nya artiklar i vår e-handel.
Superdry

Superdry är ett spännande och modernt varumärke som koncentrerar sig på produkter av hög kvalitet som blandar amerikansk vintagestil och japansk grafik med brittisk design. Produkterna kännetecknas av högklassiga material, autentiska vintagetvättar, unika dekorationer, världsledande handritad grafik och figursydd passform i olika stilar. Det är just denna särprägel som gör varumärket så exklusivt och som gör att så många internationella kändisar bär kläder ifrån Superdry.

Gabba

Med mer än 30 års erfarenhet ifrån jeanstillverkning är Gabba ett väl etablerat denimmärke. De studerar och utvärderar materialet för att på så sätt kunna få fram de snyggaste plaggen. Vi strävar alltid efter att få fram det bästa ifrån materialen vi arbetar med, tvättarna och detaljerna.  Vi är målmedvetna och drivna och vi är hängivna denim-fans. Vi reser världen runt för att samla inspiration till våra kollektioner och vi är alltid på jakt efter bra denim.

 

Anerkjendt 
Vår jakt på inspiration är en resa som aldrig tar slut. Vi är ett streetstyle märke och vi fångar street-vibes över hela världen. Vi tar inspiration vart vi än reser. Vi handplockar vårt material, för att vara säker på att vi får det bästa tillgängliga materialen. Från alla inspirationsresor kommer vi hem, hem till vår gamla fina fabrik i södra Danmark. Det är i fabriken som all inspiration omvandlas till dynamisk design och nästa kollektion. Vi har alltid fokus på material utveckling och att tillföra lite extra skärpa och kvalitet till vår danska design.
Fila
Filas har en historia som går hela vägen tillbaks till början av 1900-talet. De två bröderna Fila startade då en butik i norra Italien. De hade då ingen aning om hur långt deras arv skulle ta dem och deras märke. När de startade var tanken att Fila skulle förse de lokala stadsborna med kvalitetstextilier. Brödernas tanke var att kombinera lyx med användbarhet, detta med inspiration från hemlandet. Idag är Fila känt över hela världen, för sina högkvalitativa sportkläder och streetkläder.
Elesse
Ytterligare ett anrikt märke ifrån Italien. Elesse grundades av Leonardo Servadio 1959. Under 70-talet blev märket legendariskt med sina skidkläder, detta ledde senare till att märket blev ett äkta ”sportmärke” för att nu idag vara ett ikoniskt streetstyle märke med underbar känsla.
Sedan starten i Århus, Danmark 1997 så har märket snabbt blivit ett etablerat märke, både här i Skandinavien samt ute i Europa. Inspirationen hämtas ifrån samtiden, ung designa med skandinaviska undertoner. Målet, att erbjuda sina kunder trendigt mode skapat i högkvalitativa material till överkomliga priser.
Robbie Moor
Ett klädmärke som eftersträvar det där lilla extra, en klassisk och trendig stil med höga krav på kvalitet, En mix av stilrena och moderna plagg.
Urbana linjer för alla tillfällen. Med sina skandinaviska rötter och sin känsla för minimalistisk mönsterkonstruktion och monokroma färgskalor så skapar Hope välskräddade kläder. Ett stilrent formspråk som andas både rocken roll och elegans. Man kan hitta både lite råa och opererade inslag samt vågade volymer. Med sin bas i Stockholm så skapar Hope unika plagg med stil, men deras kollektioner rymmer även raffinerade mönster.
Nymph
Likt en nymf som orädd springer genom skogen så skapar Nymph kläder som är både vågade och självsäkra. Tanken är att kvinnor i världen skall kunna uttrycka sin personlighet och sin egna stil via kläder med originell stil. Varje plagg har sin egna känsla med vackra detaljer och hög finish. Otroligt fina plagg, som verkligen känns unika i en fin kombination med de rådande trenderna.
Skor med hög känsla av fashion, kvalitet och en urban känsla ifrån Danmark. Ledda av ett team av top designers. Med en kreativ inspiration ifrån världens stora städer så producerar Pavement  handtillverkade skor i spanska toppmaterial. Snygga vackra skor med en hög känsla av fashion.
Dessa för oss nya varumärken kommer att passa in perfekt bland våra befintliga varumärken, för att tillsammans skapa ett brett utbud av moderiktiga och trendiga plagg för dig som gillar stil och kvalitet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *