Get the look 03

Nu är våren snart här, redan nu har vi börjat fylla butiken med vårens härliga plagg.

Get the look 03. 

Workwear!

Den korta vida jeansjackan är ett måste denna våren. Här kan vi se den i en offwhite kulör från det nya danska varumärket NORR.

Till denna jackan är det riktigt snyggt att sätta den A-linjeformade jeanskjolen med dem synliga sömmarna och den nya trendiga längden. Kjolen vi ser är även den från vårt nya danska varumärke NORR. Det är även väldigt snyggt att variera denna outfit med att sätta en enkel t-shirt till jeanskjolen och ett par snygga kostymbyxor till jackan.

I vår ser vi även att bootsen är tillbaka. Dessa snygga boots kommer från danska varumärket Pavement och är verkligen snygga till dem flesta outfits.

Blanda stilar!

Här ser vi tydligt hur snyggt det blir att blanda olika stilar. Sätt en snygg hoodie till kjolen så får man en cool vardagsoutfit. Både kjolen och hoodien kommer från det danska varumärket Coster Copenhagen, som är väldigt duktiga på att skapa mode som kan användas till både vardags & fest. Bumbagen är såklart den perfekta väska att sätta till. Denna bumbag från Depeche är tillverkad i en mjuk skön mocka och supersnygg i sina bruna toner och sitt klassiska mönster.

Maxiklänningar!

Maxiklänningar kommer vi att se mycket av denna våren/sommaren. Här ser vi en underbar maxiklänning från danska varumärket Nümph. En härlig skjortklänning i en mjuk skön flanellkänsla. Klä upp den med en klack eller gör som vi… Sätt ett par sköna UGG till eller ett par snygga sneakers och använd den till vardags. Dessa fina sneakers kommer från danska varumärket Pavement och finns i fler färger och kombinationer under kategorin dam/skor.

Ärmar!

Vi ser mycket volym i ärmarna denna våren. Allt från klassiska puffärmar till sydda veckade detaljer och även på den stickade tröjan. Här har vi en snygg, cool blus från svenska varumärket NA-KD. Den är lika snygg till ett par dressade byxor eller så som vi har klätt den, till ett lite fräckare, tvättade jeans. Jeansen kommer från det nya varumärket NGHTBRD som grundats i Göteborg. Till detta kan man självklart ha ett par snygga boots från Pavement.

Ljusare färger!

På herrsidan ser vi att det kommer mer ljusa färger denna våren. Här ser vi en overshirt i en ljus grågrön färg. Snyggt att ha till ett par klssiska denim jeans, men även till ett par ljusare kostymbyxor. Båda dessa plagg kommer från vårt fina varumärke Elvine, baserat i Göteborg. Byxorna är Elvines nya basmodell på kostymbyxa och finns även i svart & mörkgrått under kategorin man/byxa. Till detta är det sjävklart snyggt med den klassiska chelseabootsen från danska varumärket Shoethebear.