Get the look 04

Get the look 04. 

Vårens jackor från Elvine

GOOPY by Spot har valt att satsa på Elvinea streetsmarta jackor. Elvine är ett varumärke från Göteborg och dem har verkligen lyckats med sin combo att få ihop den snygga jackan med den fuktionella jackan.

Här ser vi en lättviktskappa (Dela Jacket) som är både skön och snygg. Perfekt att kunna vara lite vardagssnygg i. Vi har kombinerat den med ett par trendiga, vida byxor, som även dessa kommer från varumärket Elvine. Klä dem enkelt med en mer dressad t-shirt från Twist & Tango och med ett par självklara vita sneakers från danska varumärket Pavement. Med att par snygga sunnies blir den en självkar outfit.

Kristoffer Jacket är en av Elvines snygga jackor på herrsidan. Denna jackan är inspirerad av denna klassiska denim jackan. En jacka man kan vara både dressad och casual i.. Vi har valt att styla den med dem populära Pisa byxorna från danska varumärket Gabba, en enkel t-shirt från Just Junkies och ett par klassiska chelseaboots från Shoe the Bear. Fler modeller på jackor från Elvine hittar ni under fliken; varumärken Elvine.

Nikita Jacket är en av Elvines klassiker.

Denna modellen har vi sett även tidigare år, men aldrig i den här fina vårfärgen. Nikita är en av Elvines populäraste jacka då den tål upp till 5 000 mm vattenpelare. Den perfekta jackan för Sveriges väder. Jackan är fodrad med ett mönstrat foder inspirerat av duvorna som bor i Götet. Så snyggt att bara ha den med ett par fina jeans och snygga boots från Pavement.

Grått är klassiskt…

Cai Jacket är klassisk. En klassisk bomullsparkas med justerbar dragsko i midjan. En jacka som passar alla åldrar. Då den inte är så lång är den fin att ha till ett par vida workwearbyxor, här från Dr Denim. Toppen i den fina ”blush”färgen kommer även denna från Elvine.  Den perfekta vardagslooken får du om du sätter ett par fina snaeakers från Pavement till. Passar till allt!